НОВОСТИ ДНЯ: "Росіяни не тікають з поля бою": Путін продемонстрував цілковиту необізнаність про своїх солдатів-дезертирів  У Німеччині заявили, що Україна має право захищатися і за межами своєї країни  Мобілізація жінок в Україні: як призивають і кому потрібно обов'язково стати на облік  Hubble зробив фотографію наймолодшої галактики у всесвіті  Підрив довіри та дискредитація співпраці. Як пропаганда РФ атакує Литву, Польщу та Україну  В Україні 9 грудня ймовірний мокрий сніг та дощ, вдень до 5° тепла  Путіну привиділася польська "агресія": він заявив, що "тільки РФ дасть Україні гарантії безпеки"все новости дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.11.2022 23744

Морква по-корейськи смачніше, ніж на ринку: готуємо швидко і дешево

Морква по-корейськи - відмінна закуска, яка підійде до основних страв - м'яса, риби, овочів. Її ми часто купуємо в магазині або на ринку, але приготувати вдома таку моркву не тільки просто, але і дуже вигідно.

screenshot_2_344_650x410_21.11.22

Як це зробити, розповідає фуд-блогер, Alina FooDee. Пише rbc.ua.

Інгредієнти:

  • Морква - 750 г (вже очищена)
  • Часник - 5 зубчиків
  • Невелика цибулина
  • Червоний гострий перець - 1 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л. без гірки
  • Коріандр - 1 ч. л. (краще брати в зернах і подрібнювати самостійно в кавомолці, так набагато ароматніше)
  • Цукор 1,5-2 ч. л. (в залежності від солодощі моркви)
  • Оцет 6% - 1 ст. л.
  • Рослинна рафінована олія - 75 мл

Покрокове приготування моркви

Натріть моркву на тертку "для корейської моркви". Додайте цукор, сіль, добре перемішайте. Під дією цукру і солі морква пустить сік, його можна злити, але можна і залишити - так морква вийде більш соковита.

Цибулю наріжте довільно і обсмажте на олії до золотистості. Цибулю не потрібно додавати в саму моркву, її використовують лише для того, щоб ароматизувати рослинну олію.

Зберіть моркву в гірку, зробіть невелике поглиблення, в нього висипте червоний гострий перець, коріандр, залийте дуже гарячою рослинною олією (цибулю попередньо приберіть). Під дією високої температури спеції краще розкриють свій аромат.

Додайте подрібнений часник і оцет, перемішайте, поставте в холодильник до повного охолодження мінімум на чотири години.

Оценка материала:

5.00 / 3
Морква по-корейськи смачніше, ніж на ринку: готуємо швидко і дешево 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
21.11.2022 23744
Еще материалы раздела «Суспільство»