НОВИНИ ДНЯ: Зеленський розповів, як Україна повертатиме Крим  Ідеальний рецепт на Новий рік 2025: як засолити будь-яку рибу за 15 хвилин  Перші дослідження ґрунту з темного боку Місяця розкрили нові факти  Удари ЗСУ вглиб Росії: експерт назвав цілі ракет ATACMS  Бойові дії в Україні можуть припинитися 2025-го: деталі від The Economist  Як приготувати найніжніші та найсоковитіші відбивні: допоможе цей секретний інгредієнт  Коли Андрія Первозванного 2024 року: святкуємо за новим календарем, історія, традиціївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.11.2022 1919

Простий спосіб обсмажування, який зробить ваші котлети пишними, соковитими і рум'яними

Пишні, соковиті, рум'яні котлети у вас легко вийдуть, якщо змінити спосіб їх обсмажування. Спробуйте замість сковорідки, запекти їх в духовці, і дуже здивуєтеся результату.

screenshot_6_173_650x410_21.11.22

Секретним прийомом поділилася відомий фуд-блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.

Щоб приготувати смачні котлети в духовці, знадобляться такі інгредієнти:

  • Фарш - 800 г
  • Цибуля - 100-130 г (1 середня цибулина)
  • Батон сухий - 5 шматочків
  • Молоко - 150-200 г
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль, чорний мелений перець - за смаком

Ідеально для таких котлет підійде свинячий ошийок.

Покрокове приготування

  1. Залити сухий батон молоком і залишити на 10 хвилин.
  2. Перемолоти на м'ясорубці м'ясо, цибулю, часник і батон.
  3. Посолити і поперчити фарш.
  4. Відбити фарш мінімум 10-15 разів, щоб котлети добре тримали форму.
  5. Сформувати котлети, викласти на деко і запікати 30-35 хвилин при температурі 200-210 градусів.

Оценка материала:

4.25 / 4
Простий спосіб обсмажування, який зробить ваші котлети пишними, соковитими і рум'яними 4.25 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
21.11.2022 1919
Еще материалы раздела «Суспільство»