<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.11.2022 77331

Не лише морози та сніг: синоптики здивували несподіваним прогнозом на грудень

Сніг та морози чергуватимуться з потеплінням.

Щоб вдало підготуватися до зими та підібрати правильний гардероб, потрібно знати прогноз погоди на грудень. Цього року погода у перший місяць зими буде мінливою. Вже наприкінці листопада на більшості території України почнуться перші похолодання, але зима прийде не до всіх міст. Пише telegraf.com.ua.

Найтепліше у грудні буде у південних областях. Майже до новорічних свят тут буде сонячно та сухо. Після холодного листопада у перші дні грудня на південь прийде потепління до +14 градусів, а до 20 числа очікується близько +9 +12 градусів.

Жодного снігу чи морозів синоптики не прогнозують. Холодніше стане лише після 20 грудня: температура повітря опуститься до 0 градусів. Також місцями можливий дрібний сніг із дощем.

У Києві буде значно холодніше. Перед Днем Святого Миколая стовпчик термометра знизиться до -13 градусів. Морози будуть супроводжуватися заметілями та ожеледицею.

В іншому грудень буде місяцем середньої холодності, а ближче до Нового року температура підніметься до 0. Можливі опади у вигляді дощу.

За прогнозом Владислава Білика, начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру, метеорологічна зима почнеться в Україні в першій декаді грудня. 2022 рік — не виключення, вже з перших чисел стовпчик термометрів буде впевнено опускатися донизу.

Народний синоптик Леонід Горбань, прогнозує на перший тиждень місяця невеликі заморозки без снігу та дощу. Приблизно з 6 грудня морози стануть суворішими.

Оценка материала:

5.00 / 2
Не лише морози та сніг: синоптики здивували несподіваним прогнозом на грудень 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.11.2022 77331
Еще материалы раздела «Суспільство»