<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.11.2022 16849

Україну чекає хвиля потепління після заморозків: синоптики назвали дати

17 листопада в Україну неочікувано завітали снігопади та морози, але синоптики кажуть, що не варто лякатися, оскільки зовсім скоро тепло повернеться.

Чи буде холодно до кінця листопада та коли чекати на потепління - пише rbc.ua.

Якою буде погода до кінця листопада?

Як і прогнозував метеоролог Ігор Кібальчич, 17 листопада малорухомі атмосферні фронти принесли сніг. Фахівець застеріг водіїв бути обачними на дорогах через ожеледицю.

18 листопада на більшості територій України опадів не очікується, окрім Криму та Приазов'я. У північній частині місцями невеликий сніг.

Температура повітря вночі сягатиме шести градусів нижче нуля, а вдень доходитиме до трьох градусів тепла.

На вихідних 19-20 листопада збережеться холодна погода з денними температурами близько нуля градусів. Суттєвих опадів не передбачається, лише вдень у неділю на Одещині та Криму пройде невеликий дощ із мокрим снігом.

Такою зберігатиметься погода до кінця листопада: з невеликими температурними коливаннями та помірними опадами в різних областях.

Чи повернеться до України тепло?

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook також попереджала киян про перший сніг.

"За такої синоптичної ситуації може посилюватися вітер навіть до штормових значень. Тому, зрозуміло, погода завтра в Україні - на любителя", - пише пані Наталя, проте відразу ж заспокоює.

За її словами, з початку наступного тижня, 22 листопада, українці можуть готуватися до нової хвилі потепління.

"Як можна роздивитися, для Києва значне прийдешнє похолодання зміниться невеликим потеплінням з 22 листопада, з початку наступного тижня. А поки не лякаємося похолодання, бо це нормальна сезонна програма для нашого помірно-континентального підсоння", - пояснює фахівець.

Оценка материала:

5.00 / 3
Україну чекає хвиля потепління після заморозків: синоптики назвали дати 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
21.11.2022 16849
Еще материалы раздела «Суспільство»