<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.11.2022 1692

Тепле повітря, сонце і ніякого снігу: в грудні в Україні обіцяють тривале потепління

У другій половині грудня в Україні обіцяють значне потепління. Температура повітря підійметься до +10 градусів, а дні будуть яскравими й сонячними.

Джерело: Gismeteo, пише 24tv.ua.
Потепління прийде у західні та південні області. Щоправда, на Півдні воно буде помітнішим.
Потепління серед грудня

Період потепління триватиме з 22 по 25 грудня. У ці дні синоптики обіцяють до +10 градусів в Одесі та до +11 градусів у Миколаєві, Херсоні та Криму. Ніякого натяку на сніг всередині першого місяця зими не буде. Лише наприкінці грудня можливий сніг з дощем.

У західних областях максимально температура прогріється до +9 градусів. Тобто потепління буде, але не таке значне, як на Півдні України. Крім того, в останні дні грудня на Заході прогнозують морози.

Зауважимо, у Києві температура повітря у цей період підійметься до +5 градусів.

Зверніть увагу! Наразі у більшості областей України падає сніг. Однак вже з, 21 листопада, він припиниться. "Друга хвиля" снігопадів можлива вже на початку грудня. Додамо, що на Сході і Півдні України сніг ще не падав. Там зараз період дощів та гроз. Опади припиняться після 22 листопада.

 

Оценка материала:

5.00 / 3
Тепле повітря, сонце і ніякого снігу: в грудні в Україні обіцяють тривале потепління 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
21.11.2022 1692
Еще материалы раздела «Суспільство»