<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.11.2022 1337

На початку третьої декади листопада погода в Україні залишиться нестійкою

Очікуються періодичні опади та коливання температури.

Як повідомляє кандидат географічних наук, синоптик Ігор Кібальчич, завдяки дії поля зниженого атмосферного тиску та перенесенню повітряних мас з південного заходу температура повітря перевищуватиме середні багаторічні показники. Про це пише Meteoprog.ua.

Південний циклон принесе погіршення погоди у більшість областей країни. Українців очікують опади у вигляді снігу та дощу, також місцями можливе налипання мокрого снігу та ожеледиця. Температурні коливання збережуться і на початку нового тижня. У південних та східних областях будуть практично літні показники, а у західних та північних регіонах стовпчики термометрів опустяться до невеликих мінусових температур.

У вівторок, 22 листопада, в Україні розпочнеться поступове зниження температури до -3…+2 °С внаслідок надходження більш холоднішого повітря з північного заходу. У південних, центральних та східних регіонах повітря прогріється до +2…+7 °С. Опади поступово почнуть припинятися, лише на сході та у Приазов'ї очікуються дощі. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

У середу, 23 листопада, на всій території України встановиться поле підвищеного тиску, тому опадів не очікується. У північних, центральних та південних регіонах вночі та вранці місцями можливий туман. Вночі температура повітря опуститься до -6...-1 °С, днем стовпчики термометрів покажуть -2...+3 °С, у південних та західних частинах країни очікується +2...+7 °С. Вітер переважно північно-західний, у західній частині південно-східний, 5-10 м/с.

Оценка материала:

5.00 / 2
На початку третьої декади листопада погода в Україні залишиться нестійкою 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.11.2022 1337
Еще материалы раздела «Суспільство»