<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.11.2022 2163

Сніг, дощ і ожеледь: синоптик попередив про погіршення погоди в Україні і дав прогноз на тиждень

Цього тижня в Україні очікується погіршення погоди. Температура повітря буде знижуватись, а також прогнозується сніг, дощ і ожеледь.

Про це повідомив синоптик та кандидат географічних наук Ігор Кібальчич. Починаючи з понеділка в Україну надійде південний циклон, який і буде причиною погіршення погоди в більшості регіонів країни. Пише obozrevatel.com.

У вівторок, 22 листопада, температура повітря почне знижуватись. У південних, центральних та східних областях буде +2…+7 градусів. Очікується поступове припинення опадів, лише у східній частині та у Приазов'ї пройдуть дощі.

У середу, 23 листопада, опадів не очікується. Вночі та вранці можливий туман у північних, центральних та південних областях. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -6...-1 градусів, удень -2...+3, у південній та західній частині +2...+7.

У четвер, 24 листопада, погода в Україні очікується без істотних опадів. Вночі та вранці місцями можливий туман. Температура повітря вночі утримається на рівні -3…+2 градусів, удень 0…+5, на крайньому півдні, в Криму та на Закарпатті +6…+11.

У п'ятницю, 25 листопада, опади очікуються у вигляді дощу та мокрого снігу у центральних, південних та західних областях. Температура повітря вночі становитиме -2…+3 градусів у північних та західних областях, +4…+9 у південних. Вдень температура підвищиться до +5…+10, у західній частині -1…+4.

У вихідні, 26-27 листопада, у південних, центральних та північних областях очікуються дощі. Температура повітря вночі коливатиметься близько 0 градусів, удень +4…+9.

Оценка материала:

4.33 / 3
Сніг, дощ і ожеледь: синоптик попередив про погіршення погоди в Україні і дав прогноз на тиждень 4.33 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
22.11.2022 2163
Еще материалы раздела «Суспільство»