<
НОВИНИ ДНЯ: Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паскивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.11.2022 947

Туман, ожеледь та дощі: якою буде погода в Україні сьогодні

Частину областей України сьогодні, 22 листопада, накриють дощі, місцями мокрий сніг. Синоптики попереджають про ожеледь на дорогах та туман.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Погода в Україні

За даними синоптиків, сьогодні у східних, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській областях та в Криму дощ. На решті території без опадів. Лише у північних та центральних областях місцями можливий мокрий сніг.

У західних, північних та більшості центральних регіонів на дорогах ожеледиця. У темний час доби на заході очікується туман. Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с.

Температура повітря на сході та півдні прогнозується у межах +7 +12 градусів, а вночі +4 +9 градусів. В інших областях протягом доби від -3 до +2 градусів.

Погода в Києві

У столиці та Київській області сьогодні місцями дощ та мокрий сніг. На дорогах можливе налипання снігу та ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с.

У Києві протягом доби температура повітря буде триматися в районі -2 градусів.

Нагадаємо, вчора у ДСНС попередили про ожеледицю та сильний туман на дорогах.

Оценка материала:

5.00 / 3
Туман, ожеледь та дощі: якою буде погода в Україні сьогодні 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
22.11.2022 947
Еще материалы раздела «Суспільство»