<
НОВИНИ ДНЯ: Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.11.2022 8309

Синоптик розповіла, якою буде погода в Україні найближчим часом

Синоптик Наталка Діденко дала прогноз погоди на п’ятницю, 25 листопада.

У п‘ятницю 25 листопада температура повітря в Україні суттєво не зміниться. Протягом дня у західних областях очікується температура повітря від -3 до +3 градусів. На півночі України — 0+3 градуси, на сході та у центрі +4+9 градусів. Лише на Вінниччині температура триматиметься близько нуля. На півдні очікується +7+12, в Криму до +14 градусів. Пише НВ. 

Висока вологість зберігатиметься. Періодичну очікуються невеликий дощ, мокрий сніг. Східні області втримаються від опадів.

У Києві 25-го листопада пройде дощ, подекуди з мокрим снігом. Температура повітря впродовж дня підніметься до +1+3 градусів.

«У кого з теплого вдома лише кіт — вже не мало. Скарби цивілізації такі крихкі та вразливі, тому цінуємо їх ще більше, а особливо тих, хто їх нам забезпечує. А вічні цінності, типу пухнастих котів, тримайте ближче і не забувайте вчасно годувати і чухати за вушком», — підсумувала Діденко.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптик розповіла, якою буде погода в Україні найближчим часом 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.11.2022 8309
Еще материалы раздела «Суспільство»