НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Світ
25.11.2022 607

Київрада присвоїла Джонсону звання Почесного громадянина Києва

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що експрем'єру Великої Британії Борису Джонсону присвоять звання Почесного громадянина Києва.

2e307b466c6c8696a51151e351cd199f_25.11.22

Київрада вирішила присвоїти колишньому прем'єр-міністру Британії Борису Джонсону звання Почесного громадянина Києва. Пише ТСН. 

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

"Київрада схвалила рішення про присвоєння великому другу України Борису Джонсону звання Почесного громадянина Києва. Борис неодноразово відвідував українську столицю - і в мирний, і в найдраматичніший час нашої боротьби проти російського агресора. Джонсон робив і, я переконаний, надалі робитиме все можливе, щоб Великобританія та світові лідери надавали необхідну допомогу Україні", — написав Кличко у телеграмі.

Очільник Києва подякував Джонсону за підтримку і зазначив, що нагороду йому вручать у столиці під час наступного візиту політика.

Нагадаємо, колишній глава уряду Великої Британії Борис Джонсон розглядає можливість створення організації, яка підтримуватиме Україну під час її повоєнного відновлення.

Оценка материала:

5.00 / 2
Київрада присвоїла Джонсону звання Почесного громадянина Києва 5.00 5 2
Політика / Світ
25.11.2022 607
Еще материалы раздела «Світ»