<
НОВИНИ ДНЯ: Закон про мобілізацію: студенти проходитимуть обов'язкову базову військову підготовку – коли запрацює норма  Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканням  Великодній календар: коли купувати вербу, пекти паску та зустрічати Радоницю  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Буданов пояснив, як змінилася армія РФ від початку повномасштабної війни  Меню на Великдень 2024: найкращі страви до святкового столу  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означаєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.11.2022 1075

Після снігів Україну накриє потепління

Похолодання й сніги, які минулого тижня накрили Україну, не були остаточними. Зимова погода не пануватиме аж до кінця осені.

Джерело: ТСН, пише 24tv.ua.
Прогнозом погоди поділився народний синоптик Станіслав Щедрін. За його словами, жодних натяків на зиму в Україні не буде ще щонайменше тиждень.

В Україні потепліє

У більшості регіонів погода буде хмарною, але з проясненнями. Опадів вже не буде, а температура повітря коливатиметься у межах +4...+8 градусів вдень та -2...+4 градусів вночі.

За даними синоптичного ресурсу Gismeteo, на Заході України буде сухо впродовж тижня 28 листопада – 3 грудня. Періодично у ці дні появлятиметься сонце, а морозів у день не буде.

У Києві іноді можливий дрібний сніг з дощем, але повітря також не буде морозним. 29 листопада – 2 грудня суха й сонячна погода пануватиме у Харкові.

Оценка материала:

5.00 / 1
Після снігів Україну накриє потепління 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.11.2022 1075
Еще материалы раздела «Суспільство»