НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.11.2022 1057

Після снігів Україну накриє потепління

Похолодання й сніги, які минулого тижня накрили Україну, не були остаточними. Зимова погода не пануватиме аж до кінця осені.

Джерело: ТСН, пише 24tv.ua.
Прогнозом погоди поділився народний синоптик Станіслав Щедрін. За його словами, жодних натяків на зиму в Україні не буде ще щонайменше тиждень.

В Україні потепліє

У більшості регіонів погода буде хмарною, але з проясненнями. Опадів вже не буде, а температура повітря коливатиметься у межах +4...+8 градусів вдень та -2...+4 градусів вночі.

За даними синоптичного ресурсу Gismeteo, на Заході України буде сухо впродовж тижня 28 листопада – 3 грудня. Періодично у ці дні появлятиметься сонце, а морозів у день не буде.

У Києві іноді можливий дрібний сніг з дощем, але повітря також не буде морозним. 29 листопада – 2 грудня суха й сонячна погода пануватиме у Харкові.

Оценка материала:

5.00 / 1
Після снігів Україну накриє потепління 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.11.2022 1057
Еще материалы раздела «Суспільство»