НОВИНИ ДНЯ: В Україні 19 березня переважатиме дощова та прохолодна погода  Путін перемагає у виборах у РФ з "рекордним" результатом, - ЦВК  Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.11.2022 1123

На вихідних в Україні буде прохолодно, хмарно й дощитиме

Погода на вихідних у більшості областей України буде похмурою та дощовою, температура близько 0°C, у суботу і понеділок на півдні, сході та на Закарпатті буде трохи тепліше.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

Так, у суботу, 26 листопада, найвища температура очікується на Донеччині – +6…+8°C. У південних регіонах, Запорізькій, Полтавській, Дніпропетровській, Луганській та Закарпатській областях повітря прогріється до +4…+6°C, у Харківській, Сумській та Черкаській – до +3°C. На решті території країни очікується близько 0°C.

Сонце в суботу може визирнути лише на Волині та Закарпатті, у Харківській та Донецькій областях. В інших регіонах небо буде затягнуте хмарами. Жителям Київської, Чернігівської, Львівської, Тернопільської та Черкаської областей, особливо автомобілістам, варто бути готовими до дощу з мокрим снігом. Також невеликий дощ, найімовірніше, пройде у Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях.

У неділю, 27 листопада, в Криму, південних та східних областях, на Закарпатті та Полтавщині термометри покажуть +3…+5°C. На решті території України синоптики прогнозують близько 0°C, проте через високу вологість здаватиметься холодніше. На заході, а також у Харківській, Донецькій та Луганській областях опадів не очікується. В інших регіонах можливі дощі.

На початку нового тижня трохи потеплішає. У понеділок на півдні та південному сході країни термометри покажуть +8…+10°C, у Криму, на Полтавщині, Кіровоградщині, Черкащині, Харківщині та Луганщині – +5…+7°C. У центральних регіонах та на Закарпатті повітря прогріється до +3…+5°C, а на решті території країни очікується близько 0°C. На початку тижня погода у Чернігівській, Сумській, Київській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій, Черкаській, Кіровоградській, Одеській областях, а також у Криму буде дощовою.

Оценка материала:

5.00 / 2
На вихідних в Україні буде прохолодно, хмарно й дощитиме 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.11.2022 1123
Еще материалы раздела «Суспільство»