Життя та Стиль
Суспільство
Як посмажити картоплю за лічені хвилини: корисний лайфгак
Розповідаємо секрет швидкого смаження картоплі.
В умовах відключень електроенергії, коли періоди підключення світла стають все коротшими і потрібно все встигнути, способи швидкого приготування їжі стають все більше актуальними. Пише ТСН.
Простий лайфгак допоможе швидко посмажити картоплю до смачної скоринки.
Приготувати гарнір зі смаженої картоплі дуже просто – достатньо почистити овоч, нарізати його частинками, скибками (на ваше уподобання), викласти на сковороду з олією, маслом, салом, знову ж таки – на тому, що ви любите смажити, і приготувати до золотистого кольору.
Зазвичай, щоб приготувати таким чином картоплю, потрібно 10-15 хвилин.
А якщо часу обмаль і от-от повинні відключити світло, можна, звичайно, увімкнути на максимум плиту, але тоді є ризик, що картопля підгорить. Тому краще скористатися невеликим секретом.
Цим способом користуються працівники закладів харчування, яким потрібно забезпечити швидке приготування їжі. І ось у чому він полягає. Перед тим, як викласти порізану картоплю на розпечену сковорідку, її потрібно покласти в місткість із гарячою водою всього лише на 3-5 хвилин.
І після цього можна спокійно смажити далі. За кілька хвилин з'явиться звичайна скоринка, а середина не буде сирою.