<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.11.2022 18020

Температура впаде на кілька градусів: синоптик назвала дату похолодання в Україні

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, грудень в Україні почнеться з похолодання.

Вже наступного тижня, на початку грудня, в Україні очікується похолодання. Температура подекуди знизиться майже на 5 градусів. Про це розказала синоптик Наталка Діденко. Пише УНІАН. 

"З 1 грудня, з четверга, очікується зниження температури повітря. На 2-4 градуси", - повідомила вона.

Найближчими ж днями, за її прогнозом, сильного холоду не видно. Зокрема, 26-27 листопада в Україні переважатиме волога погода з періодичними опадами.

"Виділити частину країни, де зовсім не буде опадів - малоймовірно. Або мокрий сніг, або дощ, або мряка, або просто густий вогкий туман", - каже вона.

Наталка Діденко також попередила про складну ситуацію для водіїв - на дорогах буде мокро, часом очікується ожеледиця.

"Температура повітря в суботу-неділю найвищою очікується на сході та півдні, +4...+9 градусів, найнижчою на заході, там 0... -3 градуси. На решті території України передбачається 0...+4 градуси", - спрогнозувала вона та додала, що практично повсюди вночі та вранці очікуються тумани.

Погода на вихідні

За даними синоптика Ігоря Кібальчича, 26 та 27 листопада в Україні очікується нестійка погода з опадами та туманами, однак буде тепло. Зокрема, температурний фон в нашій країні залишається на досить високому рівні, перевищуючи кліматичну норму на кілька градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Температура впаде на кілька градусів: синоптик назвала дату похолодання в Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.11.2022 18020
Еще материалы раздела «Суспільство»