<
НОВИНИ ДНЯ: Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингахвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.11.2022 699

У Києві очікуються снігопади: водіїв попередили про погіршення дорожніх умов

У столиці 27 листопада, прогнозують снігопади та морози. Водіїв попередили про погіршення дорожньої ситуації

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram КМДА.

"Зима в столиці виявилася ранньою. Нові снігопади метеорологи прогнозують у неділю 27 листопада. Мокрий сніг з дощем можливий у понеділок. А вже з середини наступного тижня температура опуститься до -2°C вдень і -5°C вночі", - йдеться у повідомленні. у повідомленні.

"Київавтодор" готовий вивести на вулиці до 525 одиниць основної та додаткової техніки для збирання снігу та протиожеледної обробки покриття.

Водіїв закликають бути уважними на дорогах і наскільки можна не виїжджати на своїх авто під час снігопаду. Пішоходам необхідно користуватися флікерами та ліхтариками у темний час доби.

Раніше ми писали, що завтра, 27 листопада, половину областей України накриє мокрий сніг та дощ. На дорогах можлива ожеледиця.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Києві очікуються снігопади: водіїв попередили про погіршення дорожніх умов 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.11.2022 699
Еще материалы раздела «Суспільство»