НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконуєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.11.2022 10442

З дощами, що змінюватимуться морозами: яким буде грудень в Україні

У грудні очікується багато опадів

Попри невеликі морози, які прийдуть в Україну на початку грудня, загалом перший місяць зими обіцяє бути відносно теплим, а сильні морози за прогнозами прийдуть до нашої країни лише ближче до новорічного періоду. Пише telegraf.com.ua.

Як інформує Гісметео, найбільш прохолодним грудень буде у східних областях, а найтеплішим на півдні. Тим не менш, періоду морозів варто чекати і в центральних областях.

Для жителів заходу синоптики сильних денних морозів не прогнозують, проте вночі варто чекати на стабільні "мінуси". Ясна погода у грудні очікується лише у першій декаді місяця, після чого хмари приховають сонце,а дощовий період триватиме практично до кінця року, де його змінять снігопади.

У центральних областях стовпчик термометра опуститься в область нижче за нуль вже з перших днів грудня. Однак до середини місяця туди прийде потепління, яке триватиме майже два тижні, проте, як і в інших областях, ближче до кінця місяця там розпочнеться справжня зима.

Подібна картина спостерігатиметься і у східних областях, де сонячних днів до кінця року буде дуже мало. При цьому, згідно з очікуваннями синоптиків, наприкінці місяця саме там варто чекати найбільш лютих морозів.

Що стосується південних областей, то там грудень буде дуже теплим, а на початку третьої декади стовпчик термометра може піднятися вище +10 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
З дощами, що змінюватимуться морозами: яким буде грудень в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.11.2022 10442
Еще материалы раздела «Суспільство»