НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.11.2022 1532

Опади замінять морози: синоптик розповів, якою буде погода цього тижня

Водночас вночі морози будуть

Цього тижня опади припиняться і до України прийде сонячна та стійка погода з невеликими денними морозами. Пише ТСН. 

Про це повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін.

"Зима прийде за розкладом. Вже від 2 грудня до України прийде стійка погода з невеликими морозами та сонячним небом. По всій країні, за винятком півдня, температура повітря знизиться в денні години до -2-4° морозу та до -7-14° ночами. Водночас опади припиняться і переважатиме малохмарна та суха погода", - зазначив синоптик.

Щедрін ТСН.ua також розповів, що така морозна погода протримається десь до 10-12 грудня, а далі знову прийде потепління.

"А далі знов потепління до 0+3°, а на півдні до +5+9°", - додав синоптик.

Нагадаємо, що синоптикиня Наталія Діденко повідомила, що до України від другої половини цього тижня прийде відчутне похолодання до 8° морозу. Водночас синоптики раніше прогнозували, що загалом грудень буде теплішим за листопад.

Оценка материала:

5.00 / 2
Опади замінять морози: синоптик розповів, якою буде погода цього тижня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.11.2022 1532
Еще материалы раздела «Суспільство»