<
НОВИНИ ДНЯ: МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
29.11.2022 1057

Чи планують скорочувати комендантську годину у Києві: відповідь Кличка

Комендантську годину у Києві поки не будуть скорочувати. Рішення про зміну її тривалості буде прийматися разом з військовими.

dscf7306_id87263_1300x867_650x410_29.11.22

Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповів мер Києва Віталій Кличко.

 

Міський голова пояснив, що комендантська година запроваджена для безпеки самих жителів. Рішення про зміну тривалості приймає міська влада з Радою оборони міста, враховуючи рекомендації військових.

"Поки що обговорення щодо збільшення чи зменшення комендантської години не було. Ми це питання поки не розглядали, бо воно не є актуальним", - зазначив Кличко.

Нагадаємо, мер столиці в інтерв'ю також поставив крапку у питанні евакуації з Києва. За словами Кличка, повної евакуації не буде, але можливий переїзд деяких жителів у передмістя.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи планують скорочувати комендантську годину у Києві: відповідь Кличка 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
29.11.2022 1057
Еще материалы раздела «Столиця»