<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація по-новому: хто може виїхати за кордон і що для цього потрібно  У Трампа згадали про Україну при формуванні президентської програми нацбезпеки  На початку тижня в Україні стане ще холодніше: прогноз погоди на 13 травня  Україну накриє похолодання, місцями дощитиме: прогноз на початок тижня  В Україні у понеділок до +14°, подекуди - невеликий дощ  Синоптики розповіли про погоду на робочий тиждень в Україні  На Україну чекають заморозки: прогноз погоди на 13 травня всі новини дня
Політика
Світ
28.11.2022 410

У Німеччині назвали умову розширення ЄС

Німеччина погодиться на вступ нових держав до ЄС лише в тому випадку, якщо цей процес супроводжуватиметься реформою Євросоюзу, щоб не ставити під загрозу здатність блоку діяти.

Про це заявив державний секретар Федеральної канцелярії та головний радник канцлера Олафа Шольца Йорг Кукіс, повідомляє EURACTIV.

За словами Кукіса, успіх реформи ЄС залежатиме від того, «наскільки старанно ми ведемо переговори» і «наскільки чітко повідомляємо, що допустимо розширення тільки в тому випадку, якщо будуть проведені інституційні реформи».

«Як у уряду Німеччини, у нас дуже чітка позиція з цього приводу, і відповідь полягає в тому, що нам потрібна інституційна реформа. Принаймні одночасно з розширенням», — додав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Німеччині назвали умову розширення ЄС 5.00 5 1
Політика / Світ
28.11.2022 410
Еще материалы раздела «Світ»