<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.11.2022 3787

Народний синоптик розповів, чи довго в Україні протримаються морози та коли знову потепліє

Від 2 грудня в країні переважатиме погода з невеликими морозами та сонячним небом.

Морозна погода в Україні орієнтовно протримається до 10-12 грудня, а далі знову прийде потепління.

Про це ТСН.ua повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін.

"Зима прийде за розкладом. По всій країні, за винятком півдня, температура повітря знизиться в денні години до -2-4° морозу та до -7-14° ночами. Водночас опади припиняться і переважатиме малохмарна та суха погода. Така морозна погода протримається десь до 10-12 грудня, а далі знову прийде потепління", - зазначив синоптик.

Щедрін додав, що після 10-12 грудня температура повітря в Україні в денні години становитиме до 0+3°, а на півдні до +5+9°.

Нагадаємо, раніше синоптикиня Наталія Діденко також попереджала про похолодання на початку зими. За її попередніми прогнозами, невеликі "мінуси" прийдуть до України вже від 1 грудня, а посилення морозів передбачається від 7 грудня, особливо це стосується північних областей.

Водночас загалом грудень в Україні, за прогнозами синоптиків, має бути теплим.

Оценка материала:

5.00 / 1
Народний синоптик розповів, чи довго в Україні протримаються морози та коли знову потепліє 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.11.2022 3787
Еще материалы раздела «Суспільство»