<
НОВИНИ ДНЯ: Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не станевсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
29.11.2022 7994

Київ повернувся до стабілізаційних відключень електроенергії: де шукати графіки

Відключення у столиці триватимуть не більше 4 годин.

d9f494dede18da69ed10360e2dde33f4_30.11.22

Сьогодні, 29 листопада, у Києві застосовуються стабілізаційні відключення електроенергії. Пише ТСН. 

Про це повідомляє ДТЕК.

"Сьогодні, за розпорядженням держкомпанії НЕК "Укренерго", застосовуються стабілізаційні відключення електроенергії. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин для кожної групи споживачів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що перевірити наявність поточних відключень або ознайомитись з графіком стабілізаційних відключень можна на сайті ДТЕК за посиланням. Щоб дізнатися чи є зараз за вашою адресою аварійні або планові відключення та ознайомитися з графіком стабілізаційних відключень, введіть свою адресу українською мовою: вулицю та номер будинку.

Нагадаємо, 23 листопада Росія вчергове атакувала ракетами енергетичні об'єкти України. Найбільше дісталося Києву та області, де після обстрілу зникло світло, опалення, вода та зв'язок. Електроенергії у столиці та області не було майже дві доби, після чого світло вмикали з аварійними та екстреними відключеннями без графіків.

Обмеження електропостачання також застосовується у всіх регіонах України.

Водночас експерти, влада та військові попереджають, що Росія готує нові обстріли, аби занурити Україну у повний тотальний блекаут. Проте, за словами військового експерта Петра Черника, Росії не вдасться повністю занурити Україну у темряву.

Оценка материала:

3.67 / 3
Київ повернувся до стабілізаційних відключень електроенергії: де шукати графіки 3.67 5 3
Життя та Стиль / Столиця
29.11.2022 7994
Еще материалы раздела «Столиця»