НОВИНИ ДНЯ: Міноборони РФ змінило командувача ЧФ для захисту кораблів від ударів ЗСУ, - ISW  В Україні 19 березня переважатиме дощова та прохолодна погода  Путін перемагає у виборах у РФ з "рекордним" результатом, - ЦВК  Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експертвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.11.2022 1952

Грудень в Україні почнеться з 12-градусних морозів

У перші дні зими в Україні похолоднішає, проте опадів стане менше.

Початок зими в Україні відзначиться помітним похолоданням. Зниження температура очікується майже по всій країні. Ночами в більшості областей будуть морози. Найхолодніше буде на півночі України, де температура падатиме до -12 градусів. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, 1 грудня вдень температура коливатиметься від невеликого "мінуса" до невеликого "плюса". Лише на півдні традиційно буде тепліше, +3°...+5°, а в Криму - до +10°. Однак вночі очікуються морози. Найнижче температура опускатиметься в північних областях, до -8°...-12°. Без опадів.

2 грудня в окремих областях очікуються дощі або сніг. Нічні морози ослабнуть, а вдень температура в більшості областей буде від -1° до +2°.

У суботу, 3 грудня, температура в Україні знову знизиться. Вдень очікується -4°...+1°, а на півдні стовпчики термометрів покажуть +1°...+6°. В окремих областях сніжитиме.

Похолодання в Україні

Як повідомляв Погода УНІАН, наприкінці осені - на початку зими в Україні очікується нестабільна погода з невеликими коливаннями температур, посиленням нічних морозів і періодичними опадами у вигляді снігу і дощів.

За словами народного синоптика Станіслава Щедріна, з приходом зими нічні морози сягатимуть майже -15 градусів.

Синоптик Ігор Кибальчич каже, що найближчим часом погоду в Україні визначатиме потужний антициклон Erik. Через нього очікується похолодання і посилення вітру східного напрямку, проте опадів буде небагато.

Оценка материала:

5.00 / 1
Грудень в Україні почнеться з 12-градусних морозів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.11.2022 1952
Еще материалы раздела «Суспільство»