НОВИНИ ДНЯ: Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларіввсі новини дня
30.11.2022 495

Коворкінги Києва, Львова, Рівного, де є генератори й Starlink: мапи

В Україні з'являється дедалі більше проєктів, які інформують про місця, де є безперебійне постачання світла та інтернету.

Так, контент-маркетингова агенція Top Lead створила мапу з коворкінгами Києва, в яких можна працювати при відключенні світла. Дані оновлено станом на 23:40 29 листопада і оновлюватимуться і надалі.

Львівська маркетингова агенція Stroom Digital створює мапи закладів Києва, Львова й Рівного з безперебійними джерелами живлення. Це заклади, де можна попрацювати чи підзарядитися, якщо ваш дім чи офіс залишились без електрики.

На мапах зазначені кав’ярні, магазини, аптеки, коворкінги й інші заклади з генераторами.

Також "ЛУН. Місто" раніше створив мапу закладів, які працюють під час вимкнень світла. Мапа доступна як на сайті, так і в додатку.

Слід наголосити, що оновлення переліку локацій з безперебойним світлом та інтернетом відбуваються постійно.

Оценка материала:

5.00 / 1
Коворкінги Києва, Львова, Рівного, де є генератори й Starlink: мапи 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
30.11.2022 495
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»