НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.12.2022 2366

Потужний антициклон накрив Україну: синоптик розказала, що буде з погодою

2 грудня в Україні буде помірно холодно, каже синоптик Наталка Діденко.

У п'ятницю, 2 грудня, погоду в Україні визначатиме потужний антициклон. Про це розказалв синоптик Наталка Діденко. Пише УНІАН. 

 

За її словами, завдяки антициклону очікується суха погоду в усій Україні.

"Лише на Одещині, на півдні Криму та у Вінницькій області пройдуть або мокрий сніг, або дощ - фаза опадів залежатиме, куди гойднуться стовпчики термометрів", - зазначила синоптик.

Найближчої ночі, за даними Наталки Діденко, температура повітря становитиме -1...-6 градусів, у північній частині України стовпчики термометрів подекуди опускатимуться до -5...-9 градусів. Вдень передбачається від 2 градусів морозу до 2 градусів тепла, на крайньому півдні +2...+7 градусів.

"Сильний вітер вже кілька днів втримується у східних областях та на південному сході України - і завтра там до штормових поривів, до 15-20 метрів за секунду", - попередила вона.

Несприятлива погода в Україні

За даними Укргідрометцентру, у південно-західних областях 2 грудня очікується невеликий сніг, вдень - з дощем, місцями ожеледь. На решті території без істотних опадів.

Також, синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах у західних та північних областях, а на сході та південному сході місцями пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с.

В Укргідрометцентрі відзначили, що нинішня морозна погода протримається в Україні до 10 днів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Потужний антициклон накрив Україну: синоптик розказала, що буде з погодою 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
02.12.2022 2366
Еще материалы раздела «Суспільство»