<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  Ми до кінця не розуміємо, що відбувається в Кремлі - РНБО  Мобілізація по-новому: чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів  Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.12.2022 4582

Перші вихідні грудня принесуть в Україну сильні морози

Опадів 3 і 4 грудня в Україні не очікується.

У перші вихідні зими в Україні очікується суха, але морозна погода. Вдень у більшості областей буде "нуль" або невеликий "мінус", а ночами температура місцями опускатиметься до -6°...-9°. Традиційно найтепліше буде в південних областях України - до +3°...+4°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура повітря вночі -2°, вдень -1°. У неділю вночі очікується -5°, а вдень також -2°, хмарно з проясненнями.

У Львові в суботу вночі -2°, вдень +2°, хмарно з проясненнями. У неділю вночі +1°, вдень +2°, похмуро, суцільна хмарність.

У Луцьку в суботу вночі -2°, вдень +1°, похмуро, суцільна хмарність. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, вночі 0°, вдень +1°.

У Вінниці в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура повітря -5°...0°. У неділю температура буде -4°...-1, похмуро, суцільна хмарність.

У суботу в Одесі буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі 0°, вдень +3°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, 0°...+3°.

У Харкові в суботу температура вночі складе -6°, вдень -2°, невелика хмарність. У неділю стовпчики термометрів покажуть -7°...-4°, невелика хмарність.

У Дніпрі в суботу - хмарно з проясненнями, температура вночі -4°, вдень 0°. У неділю температура становитиме -5°...-2°, ясно і безхмарно.

У Сімферополі в суботу-похмуро, суцільна хмарність, +1°...+4°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, 0°...+1°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує похмура погода, температура вночі -3°, вдень 0°. У неділю вночі очікується -6°, вдень -2°, хмарно з проясненнями.

У Краматорську в суботу буде практично безхмарно. Температура вночі -5, вдень -1°. У неділю буде хмарно з проясненнями, вночі -8°, вдень -4°.

У Сєвєродонецьку завтра буде ясно і безхмарно, температура вночі -5°, вдень -2°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура складе -8°, вдень -4°.

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде хмарно з проясненнями, температура вночі -3°, вдень до +3°. У неділю вночі температура становитиме -3°, вдень стовпчики термометрів покажуть 0°, похмуро, суцільна хмарність.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, вночі -1°, вдень +3°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність. Температура становитиме -1°...+2°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура до +3°. У неділю-похмуро, суцільна хмарність, температура -1°...+1°.

У Сваляві завтра очікується хмарна погода з проясненнями, до +6°. У неділю - похмуро, -2°...+8°.

У Затоці в суботу - похмуро, суцільна хмарність, вночі 0°, вдень +3°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура +2°...+3°.

У Бердянську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура до 0°. У неділю - ясно і безоблчно, температура -5°...-2°.

Оценка материала:

5.00 / 2
Перші вихідні грудня принесуть в Україну сильні морози 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.12.2022 4582
Еще материалы раздела «Суспільство»