НОВОСТИ ДНЯ: В Україні будуть по-новому продавати курячі яйця: як зміняться вимоги  Як вплине ембарго на російський дизель на європейський ринок: прогноз експерта  Ядерні погрози Путіна: експерт пояснив, що змусить Росію відмовитись від залякування  "Але можуть почати і раніше": експерт повідомив імовірну дату нового наступу РФ на Україну  Що таке перша, друга та третя лінії оборони: пояснення військового експерта Жданова  "Україна має 2-4 місяці на звільнення територій": генерал Маломуж пояснив чому  "Щоб ніколи не повторилося": Буданов перелічив завдання України для відносин з РФ після війнивсе новости дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.12.2022 1057

Класичний чизкейк: простий рецепт смачного десерту

Це ще один варіант класичного десерту. Він виходить дуже смачним і красивим.

bf662e9bfeb52904f534372cfe12fa0f_04.12.22

Існує неймовірна кількість приготування цього десерту, але саме цей рецепт найбільш наближений до оригіналу. Обов'язково спробуйте приготувати, адже це зовсім не складно, а результат потішить усю вашу сім'ю. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

Для коржа:

  • масло вершкове (розтоплене) - 5 ст. л.
  • крекери - 200 г
  • цукор - 1/4 склянки
  • сіль - 1/4 ч. л.

Для начинки:

  • вершковий сир - 1 кг
  • лимонна цедра - 1 ч. л.
  • лимонний сік - 1 ст. л.
  • сіль - 1/2 ч. л.
  • яйця - 4 шт.
  • сметана - 1 склянка
  • цукор - 1 склянка або за смаком

Приготування:

Подрібніть крекери в блендері до дрібної крихти. Додайте до них розтоплене вершкове масло, цукор і сіль, перемішайте.

Візьміть роз'ємну форму для торта, перекладіть в неї крекери з маслом і рівномірно розподіліть по формі. Не забувайте і про боки, вони повинні бути приблизно 1 сантиметр у товщину. Формувати корж можна як руками, так і використовувати склянку.

Поставте в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте приблизно 12-15 хвилин. Після готовності поставте охолоджуватися на решітці.

Після того, як корж дістали з духовки - знизьте температуру до 150 градусів.

Міксером збийте на середній швидкості вершковий сир, поступово додаючи в нього цукор, лимонну цедру і сік лимона. Не забудьте про дрібку солі. Потім додайте по одному яйця і сметану. Продовжуйте збивати на середній швидкості.

Загорніть акуратно форму з коржем у фольгу із боків і знизу. Тепер вилийте на корж вашу сирну начинку. Поставте форму в деко з високими боками і налийте в нього окріп. Вода повинна доходити до 1/2 висоти наповненої форми.

Випікайте чизкейк близько 1 години 45 хвилин.

Перед тим, як дістати його з форми, проведіть вістрям ножа по стінках, щоб від'єднати бортики коржа.

Подавати такий десерт можна з будь-яким варенням або морозивом. Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 2
Класичний чизкейк: простий рецепт смачного десерту 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.12.2022 1057
Еще материалы раздела «Суспільство»