<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.12.2022 975

Приготуйте теплі речі: якою буде погода на Різдво

В Україні на новорічні свята очікуються морози

Грудень 2022 року в Україні запам’ятається мінливою погодою, серед якої будуть періоди заморозків, так і періоди тепла. Початок січня, на який випадають новорічні свята, також продовжать цю тенденцію. Пише telegraf.com.ua.

Як говориться в прогнозі Гісметео, січень почнеться з сильних морозів, які незабаром зміняться "легким мінусом", а подекуди — плюсовою температурою.

На заході похолодає в останній декаді грудня, а морози протримаються аж до Різдва, після якого температура повітря за пару днів підніметься аж до нуля.

Подібна ситуація спостерігатиметься і в центральних областях, хоча там морози протримаються дещо довше.

На схід похолодання прийде лише перед самим Новим роком, а морози там триматимуться аж до кінця святкового періоду.

Традиційно найтеплішим місцем в Україні є південні області, проте новорічне похолодання дістанеться і туди. Втім, як і в інших областях, воно довго не триватиме, а стовпчик термометра не показуватиме занадто низьких значень.

Оценка материала:

5.00 / 2
Приготуйте теплі речі: якою буде погода на Різдво 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.12.2022 975
Еще материалы раздела «Суспільство»