<
НОВИНИ ДНЯ: Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єр  Закон про мобілізацію: студенти проходитимуть обов'язкову базову військову підготовку – коли запрацює норма  Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканням  Великодній календар: коли купувати вербу, пекти паску та зустрічати Радоницю  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Буданов пояснив, як змінилася армія РФ від початку повномасштабної війнивсі новини дня
Бізнес
Економіка
04.12.2022 760

У Києві та області діють екстрені відключення світла

У Києві сьогодні, 4 грудня, продовжують діяти екстрені відключення електроенергії.

Про це повідомляє ДТЕК Київські електромережі.

Графіки стабілізаційних відключень, які були складені раніше, наразі не діють.

Енергетики ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК "Укренерго", іншими екстреними службами й органами державної влади роблять все можливе для стабілізації ситуації.

Як заявили у ДТЕК Київські регіональні електромережі, у Київській області теж відбуваються екстрені відключення електроенергії. Графіки стабілізаційних відключень зараз не діють.

Як повідомлялось, ворожий ракетний обстріл 23 листопада призвів до тимчасового знеструмлення всіх атомних станцій, більшості теплових та гідроелектростанцій. Також були уражені об‘єкти системи електропередачі.

Масовані атаки Росії на українську енергосистему тривають із 10 жовтня. Через пошкодження об'єктів енергетики по всій території України запроваджуються погодинні та екстрені відключення світла.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві та області діють екстрені відключення світла 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
04.12.2022 760
Еще материалы раздела «Економіка»