<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
Політика
Світ
05.12.2022 750

Росія зіткнеться з проблемами під час створення точних ракет, - розвідка США

Росія може зазнати труднощів при створенні високоточних ракет, які використовуються для завдання ударів по Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву директора Національної розвідки США Евріл Хейнс на щорічному Форумі національної оборони у Каліфорнії.

За її словами, Росія використовує більше ракет, ніж виробляє.

"Я не можу назвати на цьому майданчику точних цифр, але ця витрата високоточних боєприпасів відбувається досить швидко. За нашими даними, у них немає можливості робити повністю у себе те, що вони зараз витрачають. Тож це буде для них викликом", - сказала. Хейнс.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що РФ домовилася з Іраном про закупівлю балістичних ракет дальністю 300 та 700 км.

Українське МЗС попередило Іран про наслідки у разі ухвалення рішення про допомогу РФ.

Крім того, військовий експерт заявив, що Іран може сумніватися у передачі ракет Росії, оскільки не хоче стати повним ізгоєм на ринку.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія зіткнеться з проблемами під час створення точних ракет, - розвідка США 5.00 5 1
Політика / Світ
05.12.2022 750
Еще материалы раздела «Світ»