НОВИНИ ДНЯ: В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Україну  Охорона Кримського мосту зменшилась, він втратив один периметр оборони – речник ВМС ЗСУ  Я б не недооцінював ворога, проте ми їх обіграли по всіх ключових напрямках – Малюквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.12.2022 2228

Частину України скують морози до -12° - синоптик

За прогнозом погодного експерта, понеділок буде холодним і в Києві, температура впаде до -9°.

До України йдуть морози до -12°. Вони очікуються найближчої ночі на сході, півночі та в центрі. Про це синоптик Наталка Діденко попередила у своєму Телеграм-каналі: Пише УНІАН. 

"Мінімальна температура повітря опускатиметься до -6°...-12°. На заході та півдні в нічні години очікується 0°...-3°".

За її прогнозом, у понеділок вдень максимальна температура повітря становитиме -2°...-5°. На заході та півдні - знову тепліше, від -1° до +3°.

У столиці теж буде холодно. Крім того, синоптик попередила про ожеледицю. "У Києві 5-го грудня очікується суха холодна вітряна погода. Вночі -6°...-9°, вдень -2°...-4°".

Потепління там, де особливо холодно (схід, північ, центр України) прийде з середини наступного тижня, прогнозує Діденко: "З опадами й кашею на дорогах, але все ж без уїдливих морозів".

Скільки протримаються морози - прогноз Укргідрометцентру

Нинішня морозна погода протримається в Україні щонайменше тиждень, до 10 днів. Про це повідомив керівник відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Владислав Білик.

"Ми бачимо, що в перший день зими початок дійсно зимовий. І така морозна погода, крім півдня нашої країни, протримається щонайменше тиждень, до 10 днів. Морози не дуже сильні, в межах 5-10 градусів вночі, вдень в межах 1-5 градусів", - сказав він.

Оценка материала:

5.00 / 3
Частину України скують морози до -12° - синоптик 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
05.12.2022 2228
Еще материалы раздела «Суспільство»