НОВИНИ ДНЯ: Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали термінивсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
05.12.2022 2034

Київ повертається до планових відключень світла: як дізнатися графік

У Києві сьогодні, 5 грудня, впроваджені планові відключення електроенергії. Спеціалісти роблять усе, аби відключення тривали до чотирьох годин.

_remont_obladnannya_liniy_elektroperedach_poshkodzhennya_ob_05.12.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ДТЕК.

Енергетики докладають усіх зусиль, аби відключення електроенергії тривали не більше чотирьох годин, але в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми світло може бути відсутнім більш тривалий час.

Дізнатися орієнтовні графіки відключення світла за вашою адресою можна на сайтах YASNO або ДТЕК.

При цьому в окремих випадках графіки можуть бути незначно зсунуті (допустиме відхилення у 40 хвилин).

Зазначимо, що місто вперше повертається до планових графіків відключення світла після масованого ворожого обстрілу 23 листопада.

Оценка материала:

5.00 / 2
Київ повертається до планових відключень світла: як дізнатися графік 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
05.12.2022 2034
Еще материалы раздела «Столиця»