<
НОВИНИ ДНЯ: Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закускивсі новини дня
Політика
Україна
06.12.2022 689

"Ми бачимо просто геометричну прогресію": Гайдай розповів, скільки живуть "мобіки"

Російські мобілізовані іноді встигають повоювати лише добу.

982476a50f43ccc33a7433f7ed42d8f4_06.12.22

Як говорить голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, коли в Росії дізнаються про реальні втрати на війні, станеться соціальний вибух. Пише ТСН. 

Про це він розповів в інтерв'ю Радіо НВ.

За його словами, "частково мобілізовані"окупанти на фронті можуть жити лише добу.

"Іноді від початку перекидання і безпосередньо на передову тривалість життя — доба. Щойно почалася ця історія з так званою частковою мобілізацією, я одразу казав, що єдине, що це змінить на фронті, це статистика — збільшення кількості загиблих російських солдатів. І ми бачимо просто геометричну прогресію, порівняно з минулими чотирма місяцями", - говорить Гайдай.

Свої слова він пояснює тим, що за два-три тижні не можна навчити військовій справі цивільну людину, зокрема, керувати танком, РСЗО, мінометом, артилерією.

Нагадаємо, що у Східному угрупованні військ назвали втрати окупантів вбитими та пораненими під Бахмутом. За даними командування, щодня окупанти втрачають півсотні вояків.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Ми бачимо просто геометричну прогресію": Гайдай розповів, скільки живуть "мобіки" 5.00 5 1
Політика / Україна
06.12.2022 689
Еще материалы раздела «Україна»