НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.12.2022 1580

Народний синоптик попередив українців про сильні снігопади та зливи

Зміна синоптичної ситуації відбудеться вже цього тижня.

До України йде відчутне потепління з сильними снігопадами та зливами. Пише ТСН. 

Про це попередив народний синоптик Станіслав Щедрін.

Так, за його словами, така погода очікується в країні вже від 7 грудня.

"Від 7 грудня до України почне надходити низка циклонів з сильними снігопадами та дощами. Вони також принесуть із собою значне потепління по всій країні до +2+10 градусів", - наголосив Щедрін.

Нагадаємо, раніше синоптикиня Наталія Діденко повідомила, що від середини поточного тижня до України прийде потепління. Погода у більшості регіонів стане плюсовою навіть вночі.

Водночас народний синоптик Станіслав Щедрін зазначав, що загалом перший місяць зими в Україні буде теплим. Також, за його словами, у грудні буде багато опадів у вигляді снігу та дощу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Народний синоптик попередив українців про сильні снігопади та зливи 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
07.12.2022 1580
Еще материалы раздела «Суспільство»