<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.12.2022 1042

Четвер буде багатим на опади: прогноз погоди в Україні на 8 грудня

Погода буде хмарною.

Четвер, 8 грудня, в Україні буде багатим на опади у вигляді снігу та дощу. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Так, за прогнозами синоптиків, 8 грудня у південній частині, східних та більшості центральних областей очікується мокрий сніг та дощ, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь, на решті території вночі місцями невеликий сніг, вдень без опадів.

На дорогах західних, північних та центральних областей місцями ожеледиця, у південно-західній частині подекуди туман. Вітер південний та південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на півдні країни вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 3-8° тепла, в Криму до 13°.

У Києві 8 грудня вночі місцями йтиме невеликий сніг, вдень без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно південний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень близько 0°.

Як прогнозує Наталія Діденко, До України заходить тепліше повітря. Так, 8 грудня скрізь буде близько нуля, вдень навіть з невеликими "плюсами", на півдні +5+9° , в Криму до +14°.

Вихідними та найближчого понеділка потепліє ще більше, наголошує синоптикиня.

Прогноз на зиму

Нагадаємо, раніше в Укргідрометцентрі розповіли, якою буде цьогорічна зима та чи варто очікувати сильних морозів. Зокрема, завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух зазначила, що зима 2022-2023 років буде теплою.

Водночас синоптики повідомили, що періоди похолодання будуть, проте короткочасні та з мінімальною температурою вночі до  -15…-20 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Четвер буде багатим на опади: прогноз погоди в Україні на 8 грудня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.12.2022 1042
Еще материалы раздела «Суспільство»