НОВИНИ ДНЯ: Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.12.2022 1583

Українцям дали поради, як вберегти електроприлади під час відключень світла

У Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України надали громадянам поради про те, як зберегти електроприлади під час відключень світла та уникнути пожежі.

Про це повідомляє Мінреінтеграції.

«Часті перепади напруги після відновлення електропостачання можуть стати причиною виходу з ладу побутової техніки, не виключено також її загоряння. Декілька простих корисних порад, як цього уникнути», - ідеться у повідомленні.

Зокрема електроприлади треба запускати по черзі. Наприклад, спочатку зарядити телефон, а через пів години – увімкнути пральну машину.

Радять купувати лише сертифіковану електротехніку в ліцензованих точках продажу та використовувати їх відповідно до інструкції.

Контролювати використання приладів обігріву та генераторів.

При зникненні світла відімкнути від мережі бойлери, пральні машини, електронагрівачі, електроплити та чайники. Це убезпечить техніку від поломки.

Також закликають не намагатися самостійно втручатися в електрощитові будинків.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українцям дали поради, як вберегти електроприлади під час відключень світла 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.12.2022 1583
Еще материалы раздела «Суспільство»