<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Росія
09.12.2022 788

Медзасоби для російських солдатів шукають по всіх закутках РФ: Путін обіцяє зі всіма "обговорити це особисто"

А Шойгу, схоже, долучать до підготовки кадрів для військово-польової медицини.

a3d46c471c855449819bc01ef42c80ce-09.12.22

Очільник Кремля Володимир Путін пообіцяв, що обговорить з низкою російських міністерств вилучення медичних розхідників зі складів "різних організацій". Пише ТСН. 

Про це Путін сказав під час пресконференції з членами Ради з розвитку громадянського суспільства і прав людини 7 грудня.

Пропагадистські росЗМІ зазначили, що очільник Кремля "обіцяв обговорити з Міноборони, МОЗ та віцепрем'єркою Тетяною Голіковою можливість використання медичних розхідників, які зберігаються на складах різних організацій".

Путін також обіцяв обговорити з Міноборони та особисто з головою міністерства Сергієм Шойгу питання підготовки кадрів для військово-польової медицини.

Оценка материала:

5.00 / 2
Медзасоби для російських солдатів шукають по всіх закутках РФ: Путін обіцяє зі всіма "обговорити це особисто" 5.00 5 2
Політика / Росія
09.12.2022 788
Еще материалы раздела «Росія»