<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.12.2022 1787

Що покласти в олів'є замість солоних огірків на Новий рік: всі можливі варіанти

Чим замінити солоні чи мариновані огірки в олів'є на Новий рік, пише ТСН.ua.

065f25e7af9ecf9337313ff078395a6f_09.12.22

Що робити, якщо всі інгредієнти для олів'є підготовлені, а солоних чи маринованих огірків нема, чим їх можна замінити. А якщо просто хочеться урізноманітнити смак традиційного новорічного салату?

Чим можна замінити огірки в олів'є

  • В Європі замість солоних огірків зазвичай кладуть оливки чи маслини. Звучить незвично, але насправді виходить дуже смачно: пікантна солонувата кислинка цього продукту чудово поєднується з вареними яйцями, горошком і ковбасою.
  • Якщо додати каперси, істотну різницю помітять, мабуть, лише справжні гурмани. Розрізнити можна буде лише на вигляд, вони нагадують дрібні горошини, а на смак майже такі ж, як солоні огірки.
  • Можна додати гриби. І це вже буде щось нове, на смак - не зовсім традиційний новорічний салат. Якщо є можливість вибирати, додайте замість огірків рижики, грузді, будь-які солоні лісові гриби. Важливо вибирати такі гриби, у яких структура не м'яка, а пружна.
  • Замість солених огірків підійдуть мариновані овочі, наприклад, мариновані кабачки, патисони.
  • Гурмани кажуть, що мочені яблука в салаті дають приголомшливий смак у поєднанні з копченою куркою.
  • Особливий, дійсно новорічний смак надасть олів'є груша.

Оценка материала:

5.00 / 2
Що покласти в олів'є замість солоних огірків на Новий рік: всі можливі варіанти 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.12.2022 1787
Еще материалы раздела «Суспільство»