<
НОВИНИ ДНЯ: Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великденьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.12.2022 1828

В Україні температура повітря сягне весняних позначок: синоптикиня озвучила детальний прогноз

У п'ятницю, 9 грудня, в Україну прийде суттєве потепління. Однак у деяких регіонах країни збережуться опади – дощі з мокрим снігом чи мокрий сніг з дощем.

Також прогнозується по-весняному поривчастий вітер. Про це у Telegram повідомила синоптикиня Наталія Діденко. Пише obozrevatel.com.

За її словами, 9 грудня місцями в Україні можливий мокрий сніг та дощ. На заході та сході періодично будуть сильні пориви вітру, проте скрізь по всій Україні температура повітря досягне весняних позначок

Вдень стовпчики термометрів покажуть 0+5 градусів, на півдні +4+9, у Криму до +14 градусів.

У Києві 9 грудня місцями невеликий мокрий сніг, після обіду без істотних опадів. Вночі до 3 градусів морозу, а вдень близько нуля.

У суботу та неділю у Києві буде дуже тепло, але йтимуть дощі. Також очікується сильний вітер.

10-11 грудня та у понеділок у більшості областей України температура повітря зросте до весняних позначок +4+12 градусів.

Нагадаємо, в Укргідрометцентрі проаналізували дані метеорологічних спостережень, накопичених за роки спостережень, для визначення передбачуваного сценарію розвитку погодних умов у зимовий період. Зима 2022-2023 років в Україні буде в середньому теплішою за попередні.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні температура повітря сягне весняних позначок: синоптикиня озвучила детальний прогноз 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.12.2022 1828
Еще материалы раздела «Суспільство»