<
НОВИНИ ДНЯ: Яким буде початок літа в Україні: прогноз погоди до кінця тижня  Мільярдер та експрезидент США з двома імпічментами. Чим відомий Дональд Трамп  "Укрогідрометцентр" дав прогноз погоди на 28 травня  Грозові дощі гулятимуть Україною: синоптик розповіла, яка буде 28-го травня погода  Де в Україні будуть дощі та грози 28 травня: прогноз погоди  Частину України накриють дощі з грозами: прогноз погоди на 27 травня  Дощі з грозою накриють пів України: прогноз погоди на 27 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.12.2022 1518

Українців попередили про негоду у низці регіонів

У неділю, 11 грудня, у низці західних областей України очікується негода, яка може призвести до погіршення руху транспорту.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ДСНС у Facebook.

Там зазначають, що у Волинській, Рівненській, Львівській та Закарпатській областях будуть опади (мокрий сніг та дощ), місцями ожеледиця. Вночі та вранці у більшості північних та центральних областей прогнозується туман, видимість 200-500 метрів.

"Погодні умови можуть призвести до погіршення руху транспорту на окремих ділянках доріг, вулиць", - додають у ДСНС.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Києві попередили про негоду з другої половини дня. Сильний туман утримається до ранку 11 грудня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українців попередили про негоду у низці регіонів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.12.2022 1518
Еще материалы раздела «Суспільство»