<
НОВИНИ ДНЯ: Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагонвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.12.2022 5384

Новий прогноз погоди на Новий рік 2023

Погода в Україні на Новий 2023-й рік обидва наших Різдва, не буде з лютими морозами, але незначне зниження температури наприкінці грудня все ж можливе.

Читайте в матеріалі Styler, яких погодних сюрпризів нам варто чеати.

Так, за даними синоптиків Gismeteo (згідно з прогнозом для Києва), майже до кінця грудня нас чекає "коливання на нулі" вдень і невеликі заморозки вночі.

Різдво 25 грудня буде з відлигою.

27-30 грудня ймовірні морози близько -10 вночі і -5 вдень. Але 31 грудня - 1 січня температура знову підвищиться і таким буде перший тиждень січня.

Різдво 7 січня очікується з невеликими морозами, до -5 градусів вночі.

Що стосується опадів, то сильних снігопадів не очікується, здебільшого - мокрий сніг з дощем.

В Укргідрометцентрі попереджають, що грудень в цілому буде найм’якшим серед усіх зимових місяців.

Спираючись на прогноз Владислава Білика, начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру, очікується, що найхолоднішим місяцем зими буде останній, оскільки наприкінці січня та на початку лютого ймовірні ультраполярні вторгнення холодного повітря, коли нічна температура опускається до -15 і навіть до -20.

Виходячи з цього, грудень буде найтеплішим місяцем цієї зими.

А от за книгою народного синоптика Леоніда Горбаня, друга половина грудня очікується теплішою. У середині місяця ймовірна відлига, мокрий сніг.

Синоптик прогнозував, що погода без морозів протримається до кінця грудня, тож не факт, що 2023 рік вдасться зустріти зі снігом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Новий прогноз погоди на Новий рік 2023 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.12.2022 5384
Еще материалы раздела «Суспільство»