НОВИНИ ДНЯ: У Білому домі порадили Путіну не втручатися у вибори США  Німеччина з іншими партнерами передасть Україні ще 77 танків Leopard 1A5 та 12 гаубиць  У Байдена намагаються зберегти мільярди доларів допомоги Україні до 30 вересня, - Reuters  Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець  Класичне бабине літо з нюансом: яка погода буде в Україні на вихідних  "Мирні переговори" від Путіна: політолог пояснив, чи хочуть у Кремлі закінчити війну в Україні  У Києві стане прохолодніше й незабаром задощить, - синоптикивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.12.2022 1552

Українців попереджають про суттєве погіршення погоди на 11 грудня: де і чого очікувати

Погодні умови можуть призвести до погіршення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

Рятувальники попереджають українців про погіршення погодних умов у неділю, 11 грудня. ДСНС інформують про мокрий сніг, дощ, ожеледь та туман. Пише ТСН. 

Про це йдеться на сторінці Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"11 грудня у Волинській, Рівненській, Львівській та Закарпатській областях значні опади (мокрий сніг та дощ), місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця; вночі та вранці у більшості північних та центральних областей туман, видимість 200-500 м. Це - І рівень небезпечності, жовтий", -  сказано у повідомленні.

Рятувальники зазначають, що погодні умови можуть призвести до погіршення руху транспорту на окремих ділянках доріг, вулиць. Водіїв та пішоходів закликають бути обережними.

За інформацією синоптиків, у неділю, 11 грудня, в Україні переважатиме дощова погода. У більшості областей очікуються дощі та мокрий сніг. Вночі та вранці у більшості північних та центральних областей туман.

Нагадаємо, синоптик дав прогноз, якою буде зима в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українців попереджають про суттєве погіршення погоди на 11 грудня: де і чого очікувати 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.12.2022 1552
Еще материалы раздела «Суспільство»