<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський: з російських олігархів почали знімати санкції, це необхідно зупинити  Експерт про можливу відправку військ КНДР в Україну: закінчиться сумно для Пхеньяна  Пропагандисти в Росії скиглять, що "СВО" провалилася  Грозові зливи та спека. Синоптик дала прогноз на 29 червня в Україні  Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Todayвсі новини дня
Політика
Україна
12.12.2022 699

Після війни Україна матиме найпотужнішу армію в Європі, - Кулеба

Після перемоги у розв'язаній Росією війні Україна матиме найпотужніші збройні сили в Європі.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу відомства.

"Майбутнє євроатлантичної безпеки вирішується зараз на полі бою в Україні. Після війни наша держава матиме одну з найпотужніших армій світу, найпотужнішу армію Європи, якщо враховувати бойовий досвід і морально-психологічний стан, військове обладнання. З боку НАТО було б нерозумно не взяти до складу такого потужного контрибутора безпеки", – зазначив Кулеба.

За його словами, у широкому сенсі східний кордон України вже є східним кордоном євроатлантичного простору.

"Членство в НАТО стане лише юридичним визнанням цього факту. І це станеться, я не сумніваюся", - наголосив глава МЗС України.

Раніше Кулеба заявив, що світ не розпадеться, якщо розпадеться Росія. Крім того, саме росіяни розвалять свою країну.

Також глава МЗС України зазначив, що президент РФ Володимир Путін все ще сподівається на перемогу у війні проти України і чекає на диво.

Оценка материала:

5.00 / 1
Після війни Україна матиме найпотужнішу армію в Європі, - Кулеба 5.00 5 1
Політика / Україна
12.12.2022 699
Еще материалы раздела «Україна»