Життя та Стиль
Суспільство
Рулетики з червоною рибою та авокадо: рецепт святкової закуски
Головний секрет цієї страви – свіжа риба та стиглий авокадо.
Святкові рулетики з лососем та авокадо будуть окрасою будь-якого святкового столу. Продукти добре поєднуються між собою, а також містять багато білка, вітамінів кальцію та магнію. Готуються такі рулетики дуже швидко та легко. Пише ТСН.
Складники:
- риба червона (малосольна) — 250 гр;
- авокадо – 0,5 шт.;
- огірок свіжий – 1 шт. (середній);
- сир «Фета» – 70 г;
Приготування:
Червону рибу нарізаємо гострим ножем тонкими слайсами. Авокадо миємо, очищаємо шкірку, дістаємо кісточку. Розминаємо виделкою м'якоть.
Свіжий огірок та сир натираємо на великій тертці та з'єднуємо з авокадо. Добре все перемішуємо.
На тонко нарізану рибу укладаємо начинку і закручуємо в рулетик, потім викладаємо на блюдо. Ставимо страву на годину в холодильник, щоб форма рулетиків збереглася. Перед подаванням на стіл прикрашаємо зеленню.
Поради:
Підходить форель, сьомга та лосось.
Щоб вибрати стигле авокадо, злегка натискаємо пальцем на шкірку, якщо залишається вм'ятина, отже воно стигле.