<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.12.2022 4526

Шоколадний фондан, який у вас вийде

Що може бути смачніше за ніжний десерт, з якого витікає гарячий шоколад.

1e69417d4a26443fd468714bbb96952a_13.12.22

Для приготування цієї страви Bene Gusto важливо брати чорний шоколад з високим вмістом какао, оскільки загусники, яких багато в молочному аналогу, не дозволяють йому рівномірно розплавитися на водяній бані. Окрім того, начинка із фондану після випікання має витікати. Якщо ж у шоколаді міститься надто багато летицину — цього ефекту ви не отримаєте. Пише ТСН. 

І ще одне важливе уточнення — не присипайте форми борошном, бо тоді десерт вийде з білим нальотом.

Інгредієнти:

  • чорний шоколад – 1,5 плитки;
  • вершкове масло — 120 г;
  • яйця - 4 шт;
  • пшеничне борошно - 2 ст.л.;
  • цукор - 3 ст. л. (без гірки);
  • какао — 1 ст. л.

Приготування:

Почати потрібно з топлення шоколаду та вершкового масла на водяній бані. Слідкуйте за тим, щоб у суміш не потрапила вода. В іншому випадку шоколад згорнеться та зіпсується.

Поки суміш вистигає до 30°С, збийте яйця з цукром до повного його розчинення і влийте в охололий шоколад. Всипте борошно і добре перемішайте. Форми для випікання змастіть вершковим маслом, притрусіть какао-порошком і заповніть їх на 2/3 тістом. Поставте до розігрітої на 180°C духовки на 10 хвилин.

Оценка материала:

5.00 / 3
Шоколадний фондан, який у вас вийде 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
13.12.2022 4526
Еще материалы раздела «Суспільство»