<
НОВИНИ ДНЯ: Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦКвсі новини дня
14.12.2022 432

Понад 60% українців не відмовляться від передноворічного шопінгу

Понад 60% українців планують новорічні та різдвяні покупки, але мають намір витратити на них не більше 5 тис. грн.

Про це свідчать опитування компанії Делойт в Україні.

Так, за даними опитування, 61% респондентів не планує відмовлятися від передноворічного шопінгу. Здебільшого (83%) українці купуватимуть подарунки для членів родини.

Трохи більш ніж половина опитаних (52%) готові витратити на святкові закупи від 25% до 50% свого місячного доходу, 8% - готові до витрат на суму понад половину доходу, ще 14% планують скористатися кредитними коштами. При цьому більшість респондентів планує вкластися в бюджет на подарунки до 5 000 грн.

Серед найпоширеніших товарів для шопінгу – продукти (разом із солодощами), товари для дітей, одяг та взуття.

Пріоритетними локаціями для закупів визначені супермаркети чи продуктові магазини (60%), великі ТРЦ (55%). Онлайн-покупкам віддають перевагу 48% українців.

Оценка материала:

5.00 / 1
Понад 60% українців не відмовляться від передноворічного шопінгу 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
14.12.2022 432
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»