<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.12.2022 5261

Потужний циклон з грозами та хуртовинами: синоптик розповів, коли в Україні погіршиться погода

Стане прохолодніше.

За кілька днів в Україні погіршиться погода. У суботу, 17 грудня, надійде потужний циклон з грозами та хуртовинами. Пише ТСН. 

Про це повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін.

Вдень 17 грудня у західних та північних областях очікуєтьсь сильний мокрий сніг. Натомість у південних та східних областях будуть сильні дощі. У Кіровоградській, Полтавській та Харківській областях пройдуть сильні зливи з грозами та шквалами, спрогнозував синоптик.

За словами Щедріна, у ніч проти 18 грудня грози зміняться на сильний сніг. Крім того, в Україні різко стане прохолодніше.

Нагадаємо, синоптик Станіслав Щедрін повідомляв, що грудень буде традиційно найтеплішим місяцем цієї зими, а також багатим на опади.

Оценка материала:

5.00 / 2
Потужний циклон з грозами та хуртовинами: синоптик розповів, коли в Україні погіршиться погода 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.12.2022 5261
Еще материалы раздела «Суспільство»