<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 рокувсі новини дня
Політика
Світ
16.12.2022 352

Путін скасував традиційні передноворічні плани: не зіграє у хокей на Красній площі

Упродовж кількох років він брав участь у передноворічних матчах Нічної хокейної ліги.

3bda46f776ed946283eec02bb49350ae_16.12.22

Російський президент-диктатор Володимир Путін цього року не візьме участі у традиційній зустрічі титулованих учасників Нічної хокейної ліги на Красній площі в Москві. Пише ТСН. 

Про це повідомив речник глави Кремля Дмитро Пєсков, передають російські ЗМП.

"Ні. Цього року не планується", - відповів Пєсков на запитання журналістів.

Раніше "фюрер" упродовж кількох років брав участь у передноворічних матчах Нічної хокейної ліги на ковзанці на Красній площі разом і російськими та радянськими хокеїстами. Але 2021-го матч також не відбувся. Тоді Путін разом із самопроголошеним білоруським президентом Олександром Лукашенком у складі однієї команди зіграв із вихованцями дитячо-юнацької спортшколи в Ленінградській області.

Нагадаємо, 12 грудня речник Кремля Дмитро Пєсков повідомив, що великої пресконференції президента до Нового року "не планується". Ймовірно, Путін знайде можливість поговорити з пропагандистами РФ, висловив припущення прессекретар диктатора.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін скасував традиційні передноворічні плани: не зіграє у хокей на Красній площі 5.00 5 1
Політика / Світ
16.12.2022 352
Еще материалы раздела «Світ»