<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.12.2022 1589

Погода "скакатиме". Синоптик дала прогноз на найближчі дні

Найближчими днями хуртовини, сніг, поривчасті вітри змінить морозну погоду, але без опадів. Але й вона протримається не довго – вже до середини наступного тижня потеплішає.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

"16 грудня черговий циклон Erdmute знову впливатиме своїми атмосферними фронтами на погоду західних та північних областей України, а також поширить свій вплив на Вінницьку область", - розповіла вона.

Тому там, за словами синоптика, очікуються мокрий сніг з переходом у дощ, бо потепліє, пориви вітру до штормових, знову ускладнення ситуації на дорогах.

"А ось на півдні України, у східних областях та більшості центральних опадів суттєвих не передбачається. Температура повітря завтра буде досить високою, протягом дня очікується 0...+4 градуси, на півдні +5...+9, в Криму до +12 градусів", - розповіла Діденко.

Вона також додала, що "по півночі України прогулюватимуться невеликі "мінуси".

Мешканцям столиці синоптик радить "потерпіти оце мокре, хоча й красиве, "неподобство" завтра та післязавтра".

"А поки що, 16-го грудня, мокрий сніг з переходом у дощ. Впродовж дня п'ятниці буде 0+2 градуси", - додала синоптик.

Надалі, як прогнозує Діденко, опади припинятимуться, проте похолоднішає.

"У понеділок-вівторок морози посиляться і вночі навіть можливо до -12-17 градусів. Але й це короткочасно, з середи знову стовпчики термометрів піднімуться", - констатувала вона.

Оценка материала:

5.00 / 1
Погода "скакатиме". Синоптик дала прогноз на найближчі дні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.12.2022 1589
Еще материалы раздела «Суспільство»