НОВИНИ ДНЯ: У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloombergвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
16.12.2022 1017

Кличко дав прогноз щодо термінів повернення світла та води в Києві

Мер Києва Віталій Кличко спрогнозував терміни відновлення водопостачання та світла у столиці після сьогоднішнього російського обстрілу.

dscf7315_2_650x410_16.12.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Суспільне".

За словами очільника міста, відновлювальні роботи будуть тривати орієнтовно до завтрашнього ранку. Тобто повернення світла та води, там де вони зникли після ракетних ударів, варто чекати 17 грудня.

Нагадаємо, сьогодні російські окупанти знову масово обстріляли Україну ракетами. За даними Повітряних сил, росіяни випустили понад 60 ракет, частина з них влучила в енергооб'єкти.

Крім того, через російські удари у Києві зупинилася робота метро та всього електротранспорту.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кличко дав прогноз щодо термінів повернення світла та води в Києві 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
16.12.2022 1017
Еще материалы раздела «Столиця»