<
НОВИНИ ДНЯ: Байден назвав рішення Верховного суду щодо імунітету Трампа "небезпечним прецедентом"  Знайдено 44000–річного вовка, що чудово зберігся: в його шлунку можуть бути доісторичні віруси  Лукашенко видав чергову маячню про "бездітних політиків" на Заході, яким "нікому передати ген ненависті"  Вчені назвали дуже корисну звичку з віком: кому щодня потрібно їсти одну популярну страву  Супутники Юпітера та Сатурна вкриті придатними для життя океанами  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  НАТО розробляє план захисту військової допомоги Україні від "Трампа" – WSJвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.12.2022 539

Помер видатний український реабілітолог Володимир Козявкін, який винайшов унікальний метод лікування ДЦП

Він заснував клініку, до якої з’їжджалися діти з усієї України та навіть з-за кордону.

396716ac10061e447f60a37d1291e034_18.12.22

Видатний український реабілітолог, Герой України, доктор медичних наук, який лікував тисячі діток із церебральним паралічем, Володимир Козявкін сьогодні пішов із життя на 76-му році, йдеться в ТСН.

Діти з різних куточків України і не лише, які мають дитячий церебральний параліч, проходять лікування та реабілітацію в Міжнародній клініці відновного лікування професора Володимира Козявкіна у Трускавці.

Володимир Козявкін – видатний український лікар. Професор та Герой України. Його внесок у лікування особливих діток важко переоцінити. Його метод лікування назвали його іменем – методом Козявкіна. Результати лікування приголомшливі – 75% пацієнтів стали тримати голову самостійно, 62% почали сидіти, 19% самотужки зробили свої перші кроки.

“Це майже 30 років тому назад мені вперше вдалося показати, наскільки велике значення має дитячий хребет. Частіше всього він у цих дітей блокований. І ми розробили техніку, яким чином це мобілізувати”, – розповідав про свій метод Володимир Козявкін.

Унікальна техніка – це курс інтенсивної терапії. Основа всього – це біокорекція хребта, її суть – розблокувати спинний мозок, який затиснутий у покручених хребцях.

Метод професора Козявкіна навіть купили Арабські Eмірати, аби запровадити його у своїх лікувальних закладах. В самому ж Трускавці вчать цьому методу іноземців. Це зайвий раз підтверджує, що робота Володимира Козявкіна дуже цінна. І найголовніше – вона буде й далі допомагати діткам у його клініці.

Оценка материала:

5.00 / 1
Помер видатний український реабілітолог Володимир Козявкін, який винайшов унікальний метод лікування ДЦП 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.12.2022 539
Еще материалы раздела «Суспільство»